hos anna

Hej, jag är hos anna just nu och vi snackar om en massa typ... Fast Anna sover ju en massa också. Hahah.
Vi kollar på Panic Room, den är väl bra... men tråkig typ. Jää, skit samma.

Jag loggade in på facebook och såg en sak... :o

"Två unga döda i tragisk bilolycka i Nykvarn

Två ungdomar, en man och en kvinna, omkom och fyra skadades vid en singelolycka på länsväg 511 mellan Nykvarn och Taxinge vid fyratiden på lördagsmorgonen. Enligt Södertäljepolisen kördes bilen i hög hastighet och mycket talar för att föraren var rattfull.

Relaterat

- Det var sex personer i bilen. En av de två avlidna, som är i tonåren, är från Nykvarn. Det är oerhört tragiskt, säger Peter Lindberg, stationsbefäl Södertäljepolisen.

De övriga fyra har förts till Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Av dessa har två kvinnor, som också är från Nykvarn, allvarligare, men inte livshotande, skador.


Föraren och den andre som satt längst fram i bilen tillhör de som klarade sig med lindrigaste skador. På lördagskvällen var föraren fortsatt anhållen efter att förhör hade hållits med mannen under eftermiddagen.

- Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri, vållande till kroppsskada och grovt vållande till annans död, säger Mikael Ericson, stationsbefäl Södertäljepolisen.

Nykvarns kommun meddelade också på lördagen att kommunens krisgrupp kommer finnas på Svenska Kyrkans församlingshem i Nykvarns Herrgård från klockan 15.00 till 23.00 under lördagen.

- Efter en sådan här allvarlig olycka kan det finnas behov av någon att tala med eller bara ha en plats att samlas och vara tillsammans på. Alla våra tankar är hos de familjer och vänner som drabbats, säger Lena Ramdani, informationschef  Nykvarns kommun."

En kompis till mig känner alla dessa. Helt sjukt.
Det är läksigt hur ett liv bara kan ta slut. Fy.

Men vi hörs senare.
| |
Upp