ojoj - varning.

En lista över saker ni inte borde göra, som jag dock har gjort.

1. Akta er för att trampa på halvt uppblåsbara grejer, det går inte bra, i mitt fall ramlade jag rakt ner i golvet med huvet före. AJ, säger jag bara.
2. Akta er för flickor som trycker kludd i håret på en, speciellt vid hårbotten. Det slutar bara med att man måste klippa bort det.
3. Ställ inte sängen under snetak om du har det, det gör jävligt ont att vakna.
4. Titta inte bakåt och gå samtidigt, det resulterar bara i att gå in i saker. Som en 50 cm bred pelare till exempel.
5. Spring för guds skull inte upp för stillastående rulltrappor! Ont som F-A-N, gör det när du väl ramlar.
6. Ta inte tag i plattången om den ramlar från en höjd, fingrarna blir brända och sårade. Du kan inte använda dem på att par dagar.
7. Var inte 4 år, lek inte i lekplatser, ramla inte ner med huvudet före. Du måste åka till akuten med en krossad tand och uppspräckt haka.
8. Spring inte ner i vattnet. Du ramlar, inser att det ligger en jävla massa vassa stenar på botten och sedan är det kört för dina knän.
9. Åk inte skidor, du kommer åka in i ett träd och tro att du brytit benen och sen kommer även folk som inte känner dig upptäcka att du kan skrika könsord väldigt, väldigt högt.
10. Var inte 5 år, klättra inte upp på badkarskanten och tro att du kan nå duschgelen, för det kan du inte. Du kommer halka och slå näsan rakt i kanten. Blod ser myclet mer ut när vatten är inblandat.


Ja, några få saker.
Life's a bitch, men vad ska man göra åt det? ;)
listor | |
#1 - - emmae:

hahaha vad roligt inlägg ;)<3

#2 - - Simon:

HAHAHAHAH! DU ÄR SÅ JÄVLA BRA MADDIE! :D<3

#3 - - emmae:

sv: hahaha jag håller med! :D<3

Upp