And if you loved me, why did you leave me?

Jag kämpar något otroligt med att försöka göra uppgiften i engelska, eller plural kanske passar sig bättre; Uppgifterna. Det är svårt att göra något när man inte förstår vad som är väntat av en att göra, eller hur man ens ska förstå hur man ska svara på frågor som inte går att koppla till det man själv ska skriva om.
Problemet: Läraren har gjort ett exempel där hon redovisar för ett ämne, men det är många av oss som inte redovisar för ett ämne, utan flera. Frågorna är alltså anpassade för att kunna svaras på om man inte jobbar med någonting som ska jämföras med annat. Redan vid den första frågan blir det alltså problem. "What is ...."
Det går inte att svara på och därför sitter jag här, förbannad och irriterad.
 
Den här helgen kommer bli tuff. Läsa ut bok, svara på frågor. Gräva fram en massa information och bilda en fin informativ text om detta, sedan analysera. Som toppen på allt detta jobbar jag 22 1/2 timmar totalt de kommande tre dygnen. Att hinna kommer bli en jävla kamp, men det kanske får bli att sitta uppe och skriva, för denna gången följer datorn med till mor min.
 
 
 
| coop, jobba, madeleine ring | |
Upp