171/365

Okej, gällande Göteborg. 
 
Här kommer ett litet collage av bilder tagna med min telefon. Det är inte den bästa kvalitén, men det får faktiskt lov att duga. 
 
Vi åt hotellfrukost tre dagar, yummi in my tummy med färdigskuren frukt till frukost varje dag, då man annars är alldeles för lat för att göra någonting sådant själv. Vi bodde som sagt på Gothia Towers som låg precis bredvid Liseberg. Det var ett sjukt fint hotell och rum. Kunde inte varit mer nöjd. Utsikten kunde man inte klaga det minsta på heller. Vi åt mjukglass med strössel innan vi åkte "paddan" som är en turistgrej där man sitter i en båt och turistar på vattnet. Vi tog oss även till Café Husaren där man kan köpa superstora kanelbullar och andra superstora kakor osv. Självklart tog vi oss till Liseberg och åkte en del attraktioner. Bland annat Helix som var sjukt kul med loopar i stort sett hela tiden. Och sen kommer vi till varför vi var i Göteborg denna helg. Jo, Foo Fighters spelade. Sångaren ramlade ner från scenen och bröt benet på riktigt. Det såg mörkt ut och vi trodde konserten var slut efter två låtar, men som den hjälten han är fortsatte han ändå att sjunga efter att ha fått sitt ben gipsat bakom scenen. Det var en helt otrolig upplevelse som vi delade med ca 52000 andra människor. 
Vi åt på både O'learys och Hard Rock Café och drack även några drinkar. Varje kväll hade vi en otrolig utsikt över ett upplyst Liseberg, och för mig som uppskattar hur fint saker kan bli med lite lampor kunde stå där och glo ett bra tag. Slutligen hade vi en väldigt fin resväg hem med tåget tillbaka till Stockholm. Utöver illamående större delen av resan hem var det ändå en väldigt bra långhelg med mitt älskade hjärta. 
 
 
| |
Upp