57/365

Idag har vi varit på ytterligare ett äventyr! Denna gång åkte vi först till Peugeot för att köpa delar till Martins bil för besiktning osv.
Hur som helst så åkte vi först dit och sedan följde vi Google Maps genom de ännu outforskade delarna av Huddinge, vi tog oss ut levande och lyckades ta oss till gymmet. För ja, vi har faktiskt tränat idag. Och i tisdags. Jag hade väl önskat att idag gått lite bättre, men vi har nog kommit till en bättre överenskommelse kring hur vi ska göra i framtiden och det känns jättebra. 
Jag vill framförallt bara gå ner i vikt just nu. Inte till en osund vikt för att göra det klart, bara några kilo som jag gått upp i onödan. Sedan kanske vi kan prata om att börja styrketräna mer när jag ser resultat. 
 
Och jag förstår nu varför man går upp i vikt när man är i ett förhållande. Det handlar inte om att man hetsäter, det handlar inte om att den andra parten tvingar en till det, det handlar om att man blir lat, bekväm och helt enkelt inte tänker på konsekvenserna. Har aldrig riktigt reflekterat kring det innan jag inledde ett förhållande själv, men jag har full förståelse för det nu. Lyckligtvis så är jag inte ensam i den här relationen och vi båda två kan jobba på att motivera varandra. 
 
 
 
 
 
| förhållande, förhållandekilon, träning | | Kommentera |
Upp