When you've been fighting for it all your life

Så, jag antar att det är på tiden att jag släpper nyheten.
 
Den 3:e november 2014 kommer jag och min vän Sofia att resa till Nya Zeeland. Jag stannar i tre månader och kommer alltså att landa på Svensk mark den 4:e februari igen. Sofia kommer däremot att stanna kvar om ingenting annat bestäms under tiden vi är där. Jag har tur & retur bokat hur som helst.
 
Planen var från början att jag skulle stannat ett år - kanske längre - med Sofia, men en massa saker har förändrats för min del sedan den dagen då vi började tänka på idén om NZ seriöst. Först och främst har jag en pojkvän jag inte kan tänka mig vara utan så länge, sedan har vi mina förhoppningar om att komma in på programmet jag vill börja på till nästa höst, i och med det ska jag göra högskoleprovet i april för att möjligtvis bättra på mina chanser om att komma in.
 
Jag tänker inte hålla tillbaka gällande någonting angående den här resan här.
Jag gråter allt för ofta när jag tänker på att lämna min pojkvän. Grät tidigare idag i hans famn för att jag var så jävla ledsen. Jag vet att det "bara" är tre månader, men det är jobbigt för mig ändå. Samtidigt försöker jag tänka att det här är ett spännande äventyr och att jag kommer ha skitkul där.
Jag har blandade känslor minst sagt. Jag är bara rädd för vad som kommer. Jag har ingen aning om hur det kommer vara. Alls.
 
 
Vi kommer att starta en blogg som är tillägnad vår resa, men den kommer nog upp lite senare. Det är som sagt två månader kvar tills vi åker, så tid för det finns. Jag kommer självklart att göra mitt bästa för att blogga här också, på min "hemmablogg" så ofta det går.
 
Ni kommer få veta mer, håll er uppdaterade.
 
| | Kommentera |
Upp