99,45%

 
Nu har vi firat vår första jul här i lägenheten. Eller ja, firat och firat, vi gav varandra julklappar på morgonen och därefter delade vi på oss under dagen. Men det har varit ganska mysigt, men saknar snön väldigt mycket. Ovan ser ni vår fina gran med bara rött glitter och röda kulor och en ljusslinga såklart.
Och jag saknar att åka skidor, så himla mycket. 
Nu till nyår ska vi vara hemma hos en kompis och bara ha askul. 
 
Hålen i taket är åtgärdade och man kan inte ens gissa vart hålen var någonstans, så det känns bra. 
Vi har fortfarande saker som ska fixas här i lägenheten såklart, till exempel så har vi inga nattduksbord utan använder mindre kartonger till det, haha. Vi ska måla väggen i sovrummet, köpa gardiner som inte är juliga, sätta upp en duschvägg i badrummet, fixa Martins skrivbord så att det blir mer stabilt, köpa två nya stolar till matbordet. Sen har vi som ambition att byta ut bänkskivan en dag också.. Ni hör ju hur mycket pengar som ska läggas och sen kommer vi säkert vilja åka på en semester i sommar också.. Med det här mindre lånet som vi har på 120k så betalar vi ju en ganska saftig ränta och avgift så jag har lite pengaångest, haha :) 
 
Jag skriver nog inte mer innan 2017, så jag får önska er alla ett riktigt gott nytt år och ett väldigt trevligt firande!
 
| | Kommentera |
Upp