Nicole! Ditt big mama feta arsle ska sätta sig på ett flyg och komma hem!

I'm strong on the outside, but not all the way through.


Jobbet :
Suger, nu när det börjar komma till sitt slut vill jag fortsätta. På grund av pengarna, det är ju min enda inkomst källa ch jag tycker inte att man kan kalla 200 kronor i månaden en inkomst. Ja, jag får bara 200 allt som allt varje månad. 
Nu vet alla det, nu behöver ni inte fråga och jag får ett pressat ansiktsuttryck och sen säga '' jag vet inte.. det är olika...'' 
Fast det kan ju vara så att jag får mer vissa månader, det är ju beroende på vad jag ska ha pengarna till. 
Och att sommarjobba - inget jag rekomenderar, det är verkligen skittråkigt. Så njut så länge du kan av sommarloven vi har framför oss, vi 94:or har ju inte så många kvar... det har ni inte tänkt på va?

Jaja, slut babblat om min inkomst etc. Jag får mitt sommarlov den här veckan! Haha, ni andra har ju haft det väldigt länge, men jag får det officiellt den här veckan någon gång, det har verkligen inte känts som sommarlov eftersom jag inte har gjort någonting O.o 
Nästa vecka blir njuta, njuta, njuta! 
< ^ . ^ > haha *kram* hih, ville bara testa X) 
Men nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig, till skillnad från andra måste jag upp tidigt. 
Med tanke på det! Jag somnade på jobbet idag :P Haha gissa hur och vart?

maddeey♥
| | 3 kommentarer |

Lesson lerned.

I wanted to lift myself high above, but I didn't success.


Jag var vaken länge igår, till ungefär halv fyra.. eller något nära där.
Fast jag var inte vaken ensam, nej jag var vaken med petra,kia och ellika. Fast kia och ellika var tråkiga och ville sova. Så då var jag och petra också tvungna att lägga oss. Jennifer, emma och emma sov redan långt innan oss. Haha, vi sov hos jennifer om ni ville veta.
Jag, Amalia, Petra, Ida och Ellika äger verkligen på Kubb! Hah, vi hade en sån där kubb grej som dom skulle slå ner kvar och dom hade typ fem som vi skulle slå ner. Gissa vilka som vann? Vi såklart! Se upp för fartdörrarna :D
Ingen fattar någonting... Haha, men man brukar inte fatta så mycket av det jag säger.  
Sen tittade vi på Twilight, jag hade inte så höga förväntningar på den filmen, men det var dumt av mig.
Den är så otroligt bra! Jag var tvungen att köpa den och så satte jag sprätt på mina sista pengar, fast jag köpte en tröja från BikBok också :) Bilder på lite hejsan svejsan kommer upp snart...
Håller ni med mig om att det var synd att Michael Jackson dog? Det är hemskt, han är ju en, eller var, en av dem största kändisarna i världen. Visste ni att det var exakt såhär världen reagerade när Elvis Presley dog?

mina inköp på stan:


BikBok, Hood 299:-


Åhléns, Twilight 199 :-
maddeey♥
| | En kommentar |

So much to say

It's hard to force that smile.


Studsmatta, det var det senaste jag gjorde. Jättekul, speciellt när jag landade på ansiktet när jag skulle testa en grej. Då la jag av.

I natt drömde jag en skitkonstig dröm. Jag ska berätta den precis som det var, fast jag har beskrivit lite nogrannare med känslor :P

Jag drömde att jag cyklade på en lång gata med hus på båda sidor. 
Det stod en man vid vägkanten och av någon anledning steg jag av cyklen och gick fram till honom. Han tog ett stadigt grepp om mig och höll en pistol mot min hals. 
Jag var beredd på att fly vilken sekund som helst. Jag sa att jag hade ont i ryggen och att han var tvungen att knäcka den, han visste dock inte hur man gjorde och då sa jag att jag skulle visa honom. Jag sa att jag skulle gå på hans rygg och att han skulle lägga sig ner på marken.
Han gjorde det och jag sprang. Han reste sig snabbt upp och sköt, han missade första skottet. Det andra träffade mig på handleden, det tredje i huvudet. 
Trots det sista skottet överlevde jag.Jag sprang med smärtan så långt jag orkade.
Jag vände mig om och såg att han och en massa andra var en bit bakom.
Jag hoppade in i en buske/häck som tillhörde ett hus. Dem stannade och jag kände hur de såg mig, men ändå sprang de vidare. Jag kände igen huset, men kunde inte minnas varför jag gjorde det. 
Jag gick upp till huset snabbt och plingade på, dem som jagade mig vände sig om och började springa tillbaka. Iett hopp om att dörren var öppen kände jag på handtaget, det var öppet och jag gick in. Jag möttes av en flicka som inte sa ett enda ord. Tätt efter kom flickans mamma. Jag förklarade gråtande hur det var. Plötsligt kom Malte ner från trappan och tittade frågande på mig.
När jag såg honom förstod jag varför jag kände igen huset, det var ju han som bodde här.
Jag kände på mitt bakhuvud och fick blod på handflatan och fingrarna. Det blödde, men jag kunde inte känna smärtan längre.
När jag såg mitt eget blod förstod jag att det skottet var menat att döda mig. Jag stod helt stilla och såg på min hand. Jag borde vara död. Meningen ekade i mitt huvud. Jag borde vara död.
Jag såg upp och malte var den enda som var kvar.
Tårarna rann ner för mina kinder, dem kändes som tunga stenar som drog mig ner till golvet. 
Han gick fram till mig och gav mig en kram. En vän, det var känslan jag fick.
Jag kramade tillbaka och kände plötsligt en stickande smärta från båda mina sår.
Allt stannde och jag såg inget annat förutom svart.
Nästa sekund låg jag i en säng med lindad handled och en handduk bakom huvudet.
Malte var inte där, men Anna Y satt framför en dator i samma rum sóm mig. Jag satte mig upp och ansträngde mig lite mer för att resa mig upp och gå fram till henne.
Hon satt inne på bilddagboken. Jag lämnade Anna och gick ut ur rummet, jag uppmärksammade inte någonting omkring mig, jag bara gick. Jag hittade dörren till trädgården och gick ut.
Jag satte mig i gräset. Jag kunde inte sluta på det, att jag skulle varit död nu. Han ville döda mig och letade i detta nu efter mig.
Mitt hjärta stannade för en sekund. Jag kände mig inte levande. Vem hatar mig så mycket så att den skulle vilja ta mitt liv?
Tårarna började rinna igen. Jag kände med handen på såret i huvudet. Blodet var inte lika flytande som förut, jag kände en djup skåra som var ungefär 10 cm bred. Jag var chockad, jag kunde inte röra mig.
Anna kom ut och efter henne kom Malte, Anna satte sig bredvid mig och såg på mig utan att säga ett ord.
En till vän.
Hon förstod att jag var rädd för att dem skulle hitta mig och inte tveka att döda mig.
____________________

Ja.. haha där vaknade jag, men jag hatar mina drömmar! Dem är alltid fulla av känslor och det är sällan det är bra känslor.
Jaja...maddeey♥
| | 3 kommentarer |
Upp