14,21%

Bilder lånade från tumblr. 
 
Såhär känns det i mitt huvud angående allt som har med inredning och möbler att göra när det kommer till lägenheten. 
Det känns typ hopplöst, det är sjukt lång tid kvar tills vi flyttar och jag får ingen ordning på någonting. Inte när det kommer till bord, stolar, säng, lampor, mattor. Inte ett jävla skit. 
Självklart ser jag fram emot att flytta, mer än någonting annat, men tiden som är kvar gör mig så jävla nere. Och alla pengar det handlar om. Fyfan. 
| | Kommentera |

12,30 %

Hej på er kompisar! Nu har det gått ett tag sedan jag skrev, men jag har inte haft tid eller ork tyvärr. 
 
Men jag tänkte uppdatera er kring vad jag och min fina pojkvän har/ska göra idag, då det faktiskt är Alla hjärtans dag idag. Jag är en riktig sucker för att fira allt som kommer till mitt förhållande med Martin, oavsett hur litet det må vara. Vi hade köpt lite smått till varandra idag bara för att det alltid är kul att få presenter, eller hur? 
Ikväll ska vi ut och äta, men ska ta en runda inne på MIO innan. Känner att jag vill se deras utbud av matbord igen. Vi kommer inte köpa matbord eller soffa på IKEA har jag kommit fram till i alla fall, inte för att det är dåligt utan för att det inte är vad jag är ute efter. 
 
Kommer uppdatera er mer kring vad vi köper och vad vi har för planer i framtiden, men än så länge räknar jag fortfarande ner till en massa saker som ni får ta del av - precis som i senaste inlägget. 
27 dagar tills jag har haft mitt körkort i 2 år och därmed inte prövas längre, 83 dagar tills jag är heltid på riktigt och inte på prov (när jag fått mitt nya kontrakt kommer jag kila ner till banken så fort jag kan för lånets skull), det är 263 dagar kvar tills jag blivit 22 (värdelös ålder?), och slutligen 275 dagar tills beräknad inflytt med Martin. 
 
Jag tycker om att räkna ned till flera saker, för när en sak har passerat så är det närmre till nästa sak och även den största saken, haha.
 
| | Kommentera |
Upp