Upp och ner

Fredag 11/8 - Jobb 8-17 och därefter AW för en kollega som ska röra sig uppåt i landet och plugga. Vi hängde tills 00:30 i stan och sen rörde jag ,och några till, oss hemåt. Martin var världens snällaste och plockade upp mig i Stuvsta. Var hemma ungefär 02. 
Lördag 12/8 - Upp vid 9 ish och åt frukost, blev upplockad av pappas sambo som släppte av mig på IKEA för att hämta bilen. Strosade runt på IKEA och åkte sedan hem. På kvällen var det firande som gällde. Satte mig i bilen, alldeles för sent, och åkte till Nykvarn. Kom hem 22:30. 
 
Tror inte att jag nämnt det, men jag och Martin har sett till så att vi har ytterligare en bil nu. Genom leasing. Den är främst min att använda eftersom Martin åker så långa sträckor. Jag är hur nöjd som helst, hade valt en annan färg om det fanns dock. Och diesel, men man kan inte få allt här i världen om man har en budget att hålla. 
 
I fredags laddade jag min telefon bakom baren, insåg när jag hämtade den att den fått bada. Trodde att allt var ok, men igår på morgonen visade det sig att jag misstagit mig. Min bakre kamera (den vanliga) är fuktskadad och allt är så dimmigt. Skitkul, verkligen. Så jag var ganska förbannad större delen av dagen igår. 
madeleine | | Kommentera |

Let's get on another flight

1.Den senaste månaden har jag varit i London tillsammans med Martin och Sofia. Vi gjorde en massa turistgrejer och jag kan väl känna att ja, nu har jag gjort det och behöver inte göra det igen. Höjdpunkten var besöket på "Harry Potter-museét". Det var så sjukt häftigt och jag vill väldigt gärna åka tillbaka dit. Däremot så imponerade London mig inte så jättemycket.
Det kanske hade att göra med alla människor - sjuttiotusen på samma plats samtidigt ungefär.
 
 
2. Klippte mig igen, typ 10-15 cm till och jag har hår till strax under hakan. Jag är så nöjd och det känns så fruktansvärt skönt. 
 
3.  Burgundy - översättningen låter skitknäpp - är en av mina nyfunna favoritfärger och jag känner att jag skulle kunna ha allt i den färgen, bara jag får bryta av med lite svart någonstans. 
 

 
Strökollade igenom en liten del av bloggen och kom fram till att jag ska fylla i den där listan för "året som gått" när detta år börjar lida mot sitt slut. Kan kanske bli kul. 
Imorgon påbörjar jag min andra helg i rad med jobb och jag är så trött redan nu. Ge mig styrka. 
madeleine | | Kommentera |
Upp