58,20%

 
Hej kompisar! Idag blir det ett sent inlägg, men jag har bara inte prioriterat inlägget idag. 
Den här veckan har bestått av jobb för det mesta, men igår var jag och en kollega faktiskt i Stockholm och kollade på Prideparaden. Det var väldigt roligt att se, blev så rörd när det kom en grupp med en banderoll där det stod "Stolta Föräldrar". De såg så fruktansvärt glada ut hela högen. 
Vi passade såklart på att fånga lite Pokémons samt en god lunch. Vädret gick verkligen upp och ner igår också, soligt ena sekunden, ösregn nästa. 
 
Nästa vecka väntar jobb och möte med banken, dessutom en ledig dag med mitt hjärta! Woho! 
Vi jobbar verkligen alltid om varandra vilket är skittråkigt. 
 
68 dagar tills jag fyller 22. 
75 dagar tills vi flyttar. 
 
 
 
 
| | Kommentera |

56,28%

Ja, det här är den absolut bästa bilden jag och Martin har på oss två tillsammans. 
 
Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för idag är det mitt hjärtas födelsedag! Kan ni tänka er att jag är tillsammans med en sån gammal kille va? Hela 22 år, och att jag gick ovetandes så många år att du skulle göra mig så här otroligt, sprakande lycklig. Du gör mig till en bättre människa, det gör du verkligen. 
Att jag varje dag får gosa mig in i dig, känna din värme, dela alla känslor med dig, sova tätt intill dig, vakna bredvid dig och att jag får älska dig varenda dag året om. 
Och jag ser fram emot att få älska dig tills universum kollapsar och till och med efter det, om det är möjligt. 
 
Någonting mer jag verkligen längtar efter är att få flytta ihop med dig (82 dagar kvar!!), få barn med dig, förlova mig med dig, gifta mig med dig, leva med dig och vår familj, gå igenom allt som livet har att ge tillsammans med dig. Du är min själsfrände, min bästa vän, min älskare och partner. Jag älskar dig så mycket att älska inte räcker till. Grattis på födelsedagen mitt hjärtegos ♥
| | Kommentera |

54,37%

 
Det här är lite av det jag och Martin har haft för oss den här veckan. Jobbade på stenhårt från måndag till fredag och sedan hade jag faktiskt helg efter lite om och men. Vi har tittat på säng tidigare, men det är den kontinentalsängen som vi kommer köpa från IKEA, kommer absolut inte att ha den typen av påslakan osv (sorry om jag förolämpar någon).
I fredags satte vi igång med Pokémonjakten och har fortsatt med den hela helgen faktiskt. Har kämpat hårt, haha. #teammystic
 
I lördags träffade vi några kompisar, umgicks ett tag och tog oss även förbi lägenheten. Det här var inte heller ett standardbesök som vi gjort tidigare, utan vi gick faktiskt in i en lägenhet! Martins kusin har flyttat in i det första huset (vi flyttar in i fjärde) och han har en exakt likadan lägenhet som vår. Det var väldigt skönt att äntligen få se insidan och inte bara det yttre. Längtar så fruktansvärt. 
 
Idag, söndag, har vi jagat Pokémons och varit på MIO och jagat soffa. Vi har siktet inställt på en bäddsoffa som föll oss i smaken. Har man lite utrymme så passar ju faktiskt förvaring + extra sovplats väldigt bra! Kommer dock ta den i svart. 
 
 
Här kommer nedräkningen! 
 
7 dagar tills hjärtat mitt fyller år. 
82 dagar tills jag fyller år. 
89 dagar tills vi äntligen flyttar. 
| | Kommentera |
Upp