119/365

Tänkte visa er lite efterlängtade produkter som jag införskaffat mig den senaste veckan, både i butik och beställt. 
 
Först har vi en ny rouge, nyansen som jag hade tidigare fungerade lite för bra så jag bestämde mig för at byta. Denna heter fresh och fungerar jättebra med min relativt ljusa hudton. Den köpte jag i Skärholmen på Make Up Store. 
 
Här har vi en eyebrow lifter som är väldigt enkel att blanda ut. Har velat ha ett alternativ till concealer som jag använt för att rätta till kanten under ögonbrynen och även få ett litet lyft. Har dock varit väldigt lat med detta.
Beställde denna från eleven.se
 
Och här har vi guldkornet. Jag har velat beställa denna väldigt länge, men tog tag i det när jag fick en rabattkod på 20% på elven.se. Det är en dipbrow pomade från Anastasia. Jag valde den i nyansen Taupe då jag vet att den fungerar bra. För er som inte vet så är det som en sorts mousse, väldigt lättarbetad och jag rekommenderar den verkligen.
 
 
| | Kommentera |

117/365

Idag har jag jobbat igen, fyra timmar, mitt på dagen, i detta underbara väder. Men det gör ingenting, känns som om min hud är väldigt känslig mot solen nu av någon anledning. Efter jobbet åkte jag hem till Martin och åkte direkt därifrån med honom till Skärholmen för en liten snabbshopping skulle man kunna säga. 
Han fick med sig en hel del nya kläder och själv köpte jag ett par nya vita sneakers. Adidas. Och jag är så nöjd, känns otroligt fräscht, haha. Efter att ha trippat omkring i mina tränings/jobbskor i flera veckor ville jag helst ha någonting med en tjockare sula, så det fick bli så! 
 
Såna här fast helt i vitt. Det blir spännande att se hur länge de håller sig vita, haha. 
 

Imorgon väntar andra passet för den här veckan, då har vi absolut ingenting inplanerat utöver jobbet. Ska bara ta det lugnt och kolla serier/spela gissar jag. Kanske klämma in lite läsa-bloggar-tid i det överfulla schemat. Resten av den här kvällen ska spenderas vid datorn och lite rensning av bilder. Tjingtjong. 
 
| | Kommentera |

114/365

Hej på er kompisar! 
 
Idag har jag varit ute och gått och slagit mitt rekord när det kommer till tempot (vilket också var en andledning till varför jag gick ut). Känner ett behov av att se förbättring då min kondition inte ens är att tala om. Sad but true. Men nu försöker jag ju faktiskt och dessutom tycker jag mycket mer om att gå utomhus än på bandet på gymmet... Okej, nog om den lilla tiden jag lägger på träning, haha. 
 
Den här veckan möttes både jag och Martin av två dödsbesked under samma dag, ett på hans sida och ett på mitt. Väldigt oturligt om ni frågar mig, men det kanske är lättare att få mycket på en gång i vissa lägen ändå. Det var ingen i den närmsta familjen för någon av oss, men det är fortfarande väldigt tråkigt.
 
Utöver det har den här veckan bestått av träning, jobb och serietittande. Och ikväll unnar jag mig med en blandning av honungsmelon och jordgubbar. Ska snart sätta på en film tror jag, tjingeling. 
 
 
 Yum! Eller vad tycker ni? ;)
 
| | Kommentera |
Upp