57/365

Idag har vi varit på ytterligare ett äventyr! Denna gång åkte vi först till Peugeot för att köpa delar till Martins bil för besiktning osv.
Hur som helst så åkte vi först dit och sedan följde vi Google Maps genom de ännu outforskade delarna av Huddinge, vi tog oss ut levande och lyckades ta oss till gymmet. För ja, vi har faktiskt tränat idag. Och i tisdags. Jag hade väl önskat att idag gått lite bättre, men vi har nog kommit till en bättre överenskommelse kring hur vi ska göra i framtiden och det känns jättebra. 
Jag vill framförallt bara gå ner i vikt just nu. Inte till en osund vikt för att göra det klart, bara några kilo som jag gått upp i onödan. Sedan kanske vi kan prata om att börja styrketräna mer när jag ser resultat. 
 
Och jag förstår nu varför man går upp i vikt när man är i ett förhållande. Det handlar inte om att man hetsäter, det handlar inte om att den andra parten tvingar en till det, det handlar om att man blir lat, bekväm och helt enkelt inte tänker på konsekvenserna. Har aldrig riktigt reflekterat kring det innan jag inledde ett förhållande själv, men jag har full förståelse för det nu. Lyckligtvis så är jag inte ensam i den här relationen och vi båda två kan jobba på att motivera varandra. 
 
 
 
 
 
| förhållande, förhållandekilon, träning | | Kommentera |

56/365

Idag åkte vi ut på ett litet äventyr jag och Martin.
 
 
Först till Skärholmen där vi åt och letade efter lite presenter till  både pappa och lillasyster. Hittade ingen present till pappa där, men efter ett telefonsamtal med honom kom vi fram till att han inte ville ha någon "ful-whiskey" och det var väl så det fick bli då. Nellie däremot köpte jag en klänning och två tröjor till, hon är ju fortfarande så liten så det är lite svårt att hitta någonting som hon kommer ha mer användning av än kläder just nu, men om några år blir det nog lite roligare. Och då kan man ju ta med henne på saker och kanske att hon kan välja själv vad hon vill ha. 
 
Efter det åkte vi till Tumba för att jag hade ett välbehövt ärende där. Vad det var kommer jag inte att dela med mig av just nu, men i samband med det ärendet svängde vi in på Systemet och köpte whiskey där. Fick hjälp av en som jobbade där för att hitta lite bättre whiskey så att pappa inte skulle bli besviken. 
 
Den sista svängen tog vi till Salem för att Martin skulle klippa sig, ett beslut som jag inte helt och fullt ställer mig bakom då jag verkligen tycker om en liten långhårig lurvis, men när det börjar likna JB's frippa från 2009 så kanske det ändå är dags att klippa sig som kille, haha. 
 
Bild från Queenstown, helt orelaterat men det var fint där.
| | Kommentera |

55/365

Jag ser verkligen fram emot resten av det här året. Samtidigt gör jag inte alls det. 
 
Jag ser fram emot det för att jag under det här året kommer börja plugga igen, och den här gången är det någonting min mogna och kloka hjärna har bearbetat och funderat kring länge. Och det känns bra. Om jag mot förmodan inte skulle komma in på just den linjen, så har jag andra linjer som fungerar precis lika bra. Jag är inte begränsad i mitt tänkande när det kommer till detta. 
 
Jag ser fram emot juni, då jag och min älskade har en liten weekend i Göteborg. Det kanske inte är värsta grejen, men varje sak jag upplever och gör med honom gör mig glad, så det är egentligen anledning nog att se fram emot resten av livet. 
 
Jag ser fram emot att infinna mig på ett jobb där jag känner arbetskollegorna, där de återigen blir som min stora extrafamilj. (Det är klart att ingenting är garanterat, men jag hoppas och tror.)
 
Anledningen till varför jag inte ser fram emot resten av året är att jag förmodligen, ganska säkert, inte kommer ha flyttat ihop med min fina, underbara, snygga, otroliga pojkvän. Och det gör ont i mig just nu, men det kanske blir lättare. 
 
Och den andra anledningen är att vi inte kommer ha Nisse. Nisses tid kommer dock, och han ska bli den mest älskade katten i hela världen. 
| | Kommentera |
Upp