48,63%

 
Hej kompisar! 
Den här veckan har varit bra. Inledde veckan med Breaking Benjamins konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm. Det var en väldigt bra konsert, men jag hade så jävla ont i fötterna tack vare mitt idiotiska val av skor, men jag såg nog mer med skorna på än av i alla fall. På onsdagen fick jag riktig massage för första gången någonsin. Vi har fömånen att kunna betala 50 kronor för 30 minuter på IKEA, så självklart tog jag vara på det. 
Under midsommar har jag bara tagit det lugnt hemma tillsammans med Martin, nästa år vill jag däremot ha ett riktigt midsommarfirande med alkohol, massa köttbullar och kanske bad också. 
 
 
6 dagar till semester. 
28 dagar tills hjärtat fyller år.
103 dagar tills jag fyller år. 
110 dagar tills vi flyttar. 
 
Fick för övrigt hem en massa papper i veckan om när vi är inbjudna till förbesiktning av lägenheten, lite info om hur det kommer gå till vid inflytt, info om parkering, taggar, bredband, el osv. 
I samband med att vi fick hem allt det där så kändes det plötsligt närmre med inflytten. Längtar så fruktansvärt mycket. Efter semestern ska vi hälsa på vår kompis på banken och kirra lånet.
 
Idag firar jag och Martin 2 år och 6 månader för er information ♥
| | Kommentera |

46,72%

 
Hej, är inte så pigg den här gången heller, men jag har ju faktiskt lovat att göra det här på söndagar. 
Den här veckan har varit ganska lång känns det som. Längtade verkligen efter helgen och nu är helgen redan över.
I fredags var det en slappkväll för både mig och Martin.
I lördags var vi på bio och såg Central Intelligence med min mamma och när vi kom hem till Martin igen fanns det där en liten vovvsing. En dvärgpudelvalp som nu fått namnet Lina. 3 hundar bor nu i det här hushållet + 4 personer.
Idag, söndag, åkte vi hem till en kompis som höll en liten avskedsmiddag då han ska börja i GMU och kommer vara borta länge. Och nu ska jag avsluta den här dagen med jordgubbar och vattenmelon. 
 
Här kommer nedräkningen:
 
1 dag till Breaking Benjamin! 
14 dagar till 1 veckas semester.
35 dagar tills Martin fyller 22. 
110 dagar tills jag fyller 22.
117 dagar tills vi äntligen flyttar ihop. 
 
Måste hitta någonting att se fram emot i augusti och september dock. 
| | Kommentera |

44,81%

Hej, det är redan så pass sent och jag känner mig verkligen helt jävla färdig för idag, så här kommer nedräkningen på en gång (har valt att inte räkna med Kent-konserten då det absolut viktigaste det här året faktiskt är flytten och det känns som om fokus tas bort från det). Kanske skriver mer nästa gång om vad den här veckan innehöll. 
 
8 dagar kvar tills vi ska på konsert. 
42 dagar kvar tills Martin fyller 22. 
117 dagar kvar tills jag fyller 22. 
124 dagar kvar tills vi flyttar ihop. 
 
| | Kommentera |
Upp