Strax närmar sig klockan ett litet klockslag

Hola! 
 
Helgen spenderade jag med några av mina favoritpersoner. Det vart alkohol för min del, oh yes. Har blivit ombedd av min alldeles egen att inte dricka så mycket igen. Well, oki, I can agree to that. 
 
Hur som helst. Spännande saker händer den här veckan, vilket betyder att jag har ännu mer att se fram emot!
Det känns faktiskt bra att ha någonting att se fram emot, på ett eller annat sätt. Det är som Sofia alltid pratar om, att man behöver ha något att ser fram emot så att man inte ruttnar bort.
 
För min del innefattar det förändringar på jobbet, spännande händelseutvecklingar som egentligen inte har med mig att göra och möjligen någonting jättebra mer. Jag ska ta och lägga mig nu, då jag faktiskt måste upp om 4 timmar och göra mig i ordning för ännu en lång dag på jobbet.
 
Hoppas att de flesta av er sover små söta griskultingar! 
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Inför en fin fredag

Hej där, alla fina! 
 
Jag är mer taggad för en fredag än jag har varit på flera veckor. Imorgon ska jag nämligen ut och vara social bland människor tillsammans med en skvätt alkohol eller två. För vet ni vad? Jag jobbar inte på lördag, eller söndag för den delen heller. Är helt sjukt nöjd med det. För en gångs skull får jag bara härja fritt en fredags kväll. 
 
Har alltså haft ett par jobbiga veckor den senaste månaden med jobbet och sånt, men just nu känns det i alla fall ganska bra. Borde dock se till att få in pengar på annat håll också, på något sätt.
Vet dock inte hur för tillfället.
 
 
 
JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR OKEJ?! JAG SITTER HÄR OCH BARA SAKNAR DET. FYFAN VAD JAG SAKNAR DET. Inte för att det här är en superbra bild, men det är långt. :(
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

She was found

Idag mina kära vänner, är första dagen på resten av mitt liv. Självklart är det så, om man räknar från och med idag. 
Nej, det jag tänkte dela med mig är faktiskt att från och med idag ska jag försöka att inte dricka läsk/äta onyttigt. Hur jag ska klara detta är ett litet under i sig, för jag dricker läsk på daglig basis och godis nästintill varannan dag. 
Det här satans jobbet är inte bra för mig på det sättet, haha. 
Men varför, tänker ni nu, varför ska jag sluta fokusera på mitt expertområde? För att det inte är hälsosamt helt enkelt, det har gått till en överdrift. 

Det här kommer vara början på ett par jobbiga veckor då mitt sockerberoende måste få ett slut. 

#HållTummarnaFörMadde

| | En kommentar |
Upp