65,85%

Hej, idag bjuder jag inte på någon bild, för jag har ingen jag vill dela med mig av idag. 
Veckan har varit som vanligt, det vill säga att jag har jobbat som vanligt och ingenting speciellt har hänt. 
 
Känner mest att jag börjar få lite ångest över dessa förhållandekilon jag klätt min kropp med, borde och behöver VERKLIGEN ta tag i träningen, men det är skitsvårt. Speciellt när jag betalar för ett gymkort på en plats där jag befinner mig mindre än 40% av min lediga tid på. När vi flyttat kommer det vara mycket mer lättåtkomligt för min del. Måste bara lova mig själv att jag faktiskt kommer att ta tag i det. 
 
Här kommer den lilla nedräkningen: 
40 dagar tills min 22:a födelsedag. 
47 dagar tills jag kommer ha en helt ny adress med mitt hjärta. 
 
Vi hörs om en vecka! 
| | Kommentera |

63,93%

 
 
Hej på er! Den här veckan har gått väldigt snabbt måste jag säga. Den här veckan har bestått av möbelletande, och hör och häpna - vi har äntligen hittat matbord, stolar, soffbord, tvmöbel och spegel. Längtar jättemycket efter att få flytta in i lägenheten och börja inreda den! Det kommer bli så himla roligt. Den nya IKEA-katalogen har även släppts, spännande va? 
 
Nästa steg är i alla fall att börja fundera över vad vi ska ha för färger på väggarna. Låta det vara vitt eller slänga in lite färg? Förmodligen en dov nyans. Sovrummet kommer till en början att få en grå fondvägg, sen får vi se om det slutar med en fondvägg där inne eller inte. Vardagsrummet är ännu oklart. 
 
Den här helgen har jag och mitt hjärta tagit det väldigt lugnt, skönt att äntligen få en hel ledig helg tillsammans. Sist vi var lediga minst 2 dagar tillsammans var under våran semester i början på juli.
 
Idag är det 47 dagar tills min födelsedag och 54 tills vi flyttar!  
| | Kommentera |

62,02%

 
Den här veckan har bestått mestadels av jobb, men även en del aktiviteter efter mina jobbpass. 
Var på Mike and Dave need wedding dates i tisdags efter jobbet, vilket verkligen var en hit, så rolig! 
I fredags åkte jag och Martin till hans kompis och hängde där till typ 01, i lördags åkte vi till en annan kompis och åt middag till sent på kvällen. Och idag åkte vi till MIO och beställde vår soffa! Äntligen har vi köpt någonting stort till lägenheten, hoppas verkligen att det inte blir några svårigheter med någonting alls. 
 
Och kan ni tänka er att jag har gjort såhär många saker efter jobbet under endast 1 vecka? Så brukar det aldrig vara, men det har varit väldigt roligt med lite omväxling. 
 
Idag är det 54 dagar kvar till det att jag fyller år och 61 dagar kvar till det att vi flyttar!! 
| | Kommentera |
Upp