6,56%

 
Gjorde den där grejen på facebook där man får en "egen tolkning" av ens facebook. Här ser ni vad jag fick. #dontbelikeme
 
Idag avnjuter jag min lediga dag genom att inte göra någonting alls. Har bara suttit vid datorn hela helgen, det har varit skönt på ett sätt, men jag gillar samtidigt att faktiskt göra någonting... 
Har i alla fall beställt hårfärgen, men då en vara blivit restad till och med 30/1 kommer min order att skickas först när den kommit in. Så i början på februari kommer jag att bli lila på huvudet! Woho!! 
 
Övrig fakta som ni kanske vill ta del av: 
Jobbet rullar på bra och jag har fått väldigt mycket postiv feedback från såväl kunder som kollegor. 
Det är 46 dagar tills min prövotid för körkortet går ut. 135 dagar tills jag inte är provanställd längre, 257 dagar tills jag är en 22-åring och 296 dagar till beräknad inflytt. De där 296 dagarna ligger verkligen och gnager inuti mig, fan vad det är lång tid kvar. 
 
| | Kommentera |

3,55%

Bilder lånade från tumbr.
 
Hej kompisar! Nu har jag fått för mig typ det ni ser här ovan. Jag är väldigt sugen på att liva till det med håret. Känner att lila är en väldigt fin färg som jag kan leva med. Om jag nu tar det här steget, vilket jag tror att jag kommer, så börjar jag med en vanlig ombre. Övergår därefter säkert till något annorlunda i lila. Gillar verkligen bilden högst upp till vänster med det ljuslila i hela håret! Kommer vara med i the long run, så att säga. 
Kanske är det för att jag äntligen fått ett heltidsjobb där man inte bryr sig om hurvida jag har piercingar, tatueringar eller vilken hårfärg jag har, så länge jag håller min personliga hygien fräsch. 
 
Kommer använda mig av Manic Panics produkter. Hade jag haft allt jag behövde hemma, hade jag startat projektet på en gång, men det blir en annan ledig helg! Vi hörs, tjingeling! 
| | Kommentera |

0,82%

En bild från tidigare i år, då det var ljust och fint ute med ett fint litet snötäcke på alla hus. 
 
Hej på er! Just nu är jag hemma hos Martin och bara tar det lugnt. Håller även på att kämpa på med min tumblr som tyvärr fått lida en del de senaste veckorna. Vill ni kika på den här ni länk här: myfuturistichome.tumblr.com
Har varvat lite med att spela Tapped Out (eller Springfield som det nu heter), på telefonen. Igår ville jag ha grekiskt till middag och det blev det, hehe. Skulle kunna äta det typ varje dag om jag fick, men när det kommer till mat som inte är tillagad hemma har vi en kille som har Kebab på sin topp 1. 
 
Imorgon går jag tillbaka till jobbet efter en lång ledighet på 4 dagar. Ser fram emot det, men har börjat noja över resan det krävs för mig att ta mig till jobbet på helgerna. Ser inte fram emot det alls, hoppas verkligen att den biten blir lättare när vi har flyttat. Om ni har vägarna förbi IKEA, kom ihåg att kika efter mig på köksavdelningen!
| | Kommentera |
Upp