331/365

Bilder lånade från Tumblr.
 
Hej på er kompisar! Har varit lite (ganska) inaktiv den senaste tiden på både tumblr/blogg, men jag har helt enkelt inte orkat. Idag jobbar jag mitt sista stängningspass på en vanlig vardag! Känns väldigt skönt, haha. Har dock en del pass kvar ändå. 
Har ni känt någon julstämning ännu? För det har inte jag. Inte på riktigt i alla fall, och det är ju första advent nu på söndag, så man kan ju hoppas att den infinner sig snart... Jag älskar verkligen att slå in paket, tycker det är så himla kul. I år har jag en annan plan för mina presenter så det kommer tyvärr inte bli så mycket inslagning för min del :( 
 
Nej, nu måste jag röra på mig för att komma till jobbet i tid, tjingeling. 
| | Kommentera |

320/365

Bilder lånade från Tumblr & Google. 
 
Hej på er! Jag hoppas att ni blev lika glada som mig över jobbet! (Vet att Elin lovat att komma och terra mig, du är så välkommen!) Och förhoppningsvis även det här med lägenheten, haha. Räknar ner dagarna till den 7/12-15 och 15/11-16. Alltså 21 dagar kvar tills jag ska ta över IKEA och göra mig hemmastadd! Det kommer kännas så bra, jag bara vet det. Kommer under de första veckorna fortsätta jobba helg på mitt nuvarande jobb och även jul, då det kändes så jävla taskigt att bara lämna under en tid då jag verkligen behövs. Så jag kommer jobba två helger, 23/12 och 24/12. Sen tillhör jag bara IKEA. 
 
Ville bara rekommendera märket MUJI som säljs på utvalda Åhléns, det är väldigt enkla och "rena" produkter som inte är särskilt särskilt speciella utseendemässigt, men jag gillar verkligen deras produkter. Har många olika produkter och kan nästan aldrig hålla mig från att köpa någonting nytt när jag är där. Min lilla plånbok i plast är nog mitt bästa köp därifrån, kan däremot inte hitta artikeln varken i butik eller på nätet längre, så jag förmodar att den har utgått, trots detta är den absolut bäst. Ni kan läsa mer om MUJI här. 
| | Kommentera |

319/365

 
Idag, mina kära vänner, kommer jag med glada nyheter som jag suttit inne med ett bra tag nu. 
Idag, om exakt ett år, 15 november 2016, då är det meningen att jag och Martin ska ha fått nycklarna till vår lägenhet och fått börja flytta in våra saker i en alldeles ny 2:a. 
I juli 2015 skrev vi på papper som gjorde oss till blivande ägare av vår första lägenhet, det kom plötsligt och jag var knappt medveten om vad som hände då jag var på jobbet, men vi genomförde det ändå. Jag åkte till Fastighetsbyrån i Tumba och skrev på min del av avtalet efter jobbet. 
Vi kommer flytta till Uttran som ligger i Botkyrka kommun. Projektet kallas för "Kvarnsjön" (som även den lilla sjön vi kommer ha nedanför oss heter) det är ett stort projekt som innefattar renovering av det gamla sjukhuset som ligger uppe på kullen, ett helt nybyggt äldreboende till höger om sjukhuset och fem helt nybyggda lägenhetshus till vänster om sjukhuset - där vi ska flytta in. 
 
Ni kan läsa mer om projektet här. 
 
Observera att jag har all rätt i världen att klaga på hur jävla skev den här bostadsmarknaden är, då summan vi betalar för denna lägenhet är grotesk, men det var det bästa valet vi hade efter ett flertal budgivningar med bara förluster. Vi gav efter och såg detta som en investering istället. 
| | Kommentera |
Upp