22,40%

 
Såhär ser mitt "just nu" ut. Känner ett starkt behov av att faktiskt göra någonting vettigt idag, typ som att gå ut, kanske träna. 
Igår gick jag faktiskt och klippte mig, anledningen var inte att det var slitet, utan snarare att jag blivit så trött på att håret är så rakt och tråkigt. Klippte av en hel del och klippte upp det lite mer. Jobbar på som satan varje dag och har börjat känna mig lite trött, haha. Längtar efter helgen! 
 
Här kommer dagens nedräkning: 
33 dagar till Game of Thrones sänds igen! 
46 dagar tills jag är heltidsanställd for real. 
90 dagar till det att jag och Martin ska gå på Breaking Benjamnin (överraskade honom med 2 biljetter för några dagar sedan, som den fantastiska flickvän jag är, haha). 
124 dagar tills min kärlek fyller 22. 
199 till det att jag fyller 22. 
Och sist, men inte minst, 206 dagar till inflytt! 
 
Kan lägga till att vi ska gå på Kent om 269 dagar också! 
 
| | Kommentera |

17,76%

Hej på er, jag antar att det inte undgått någon av mina läsre att jag inte varit så duktig på att skriva i bloggen sedan jag gick på en heltidsanställning. Det är så det får lov att vara tills jag känner att jag har tid att skriva de dagar jag jobbar. Just idag är jag ledig och planerar att vara det hela morgondagen också. 
Då blir det för övrigt kalas för min lillasyster som fyller 7 år och även pappa som fyllde 48 för lite mer än en vecka sedan.
 
Jag har faktiskt glada nyheter idag! Vi fick hem ett brev tillsammans med en tillvalskatalog för några dagar sedan.
Och i det brevet stod det ett helt annat datum än det som vi förväntat oss. Vi kommer ha tillträde till lägenheten den 14/10-16. Vilket innebär att vi får flytta in en hel månad innan det var sagt från början! Och en vecka efter min födelsedag, så jag ser det som en lite försenad present till mig, haha.
 
Här kommer min nedräkning:
Endast 7 dagar till det att min prövotid för körkortet har löpt ut, 63 dagar till det att jag är anställd på heltid på riktigt och inte på prov, 141 dagar till det att Martin blir 22, 216 dagar till det att jag blir 22 och 223 dagar till det att jag och Martin blir sambos och även ägare till en helt ny och fräsch 2:a.
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp