27/10-14

Tänkte ta en liten snabbis om vad jag gjort den här helgen:
 
Fredag - Vaknade hos Martin och hjälpte honom upp vid åtta lite sådär halvdåligt medans jag själv låg kvar i sängen som en död fisk. Han skulle upp tidigt för att skriva på ett nytt anställningsavtal (grattis igen gubben), och jag skulle jobba senare under dagen så jag gick med till busshållplatsen och åkte hem. Bestämde mig för att klippa bort de slitna och ojämna topparna innan jobbet också. Vilket innebär att jag sitter med axellångt hår nu igen.
 
Lördag - Jobbade mitt på dagen några timmar sedan kom min finaste och bästa pojkvän över trots allt. Vi tittade på film och somnade inte så jättesent tror jag.
 
Söndag - Vi firade vår 10-månadersdag lite annorlunda än vad tanken var, men det blev bra ändå. Vi gick på bio istället för att äta ute. Jag hade ändå gjort en skitgod pizza tidigare så vi var ganska nöjda ändå. Vi såg Annabelle på Heron. När vi kom hem till mig igen tog jag hand om min lilla sjukling till pojkvän så gott jag kunde med te, mackor och vicks-salva.
 
Det var väl den helgen, en helt okej helg faktiskt. Nästa helg kommer det bli mycket mer fart på kan jag lova! 
 
| | Kommentera |

23/10-14

 
Imorgon blir det jobb och så även på lördag. På söndag ska jag tillsammans med mitt hjärta åka in till stan för att fira vår 10-månadersdag, vi ska äta ute och mer än så har vi inte planerat, men något utöver att vara hemma i alla fall. Det är ju trots allt den sista månadsdagen innan det blir 1 år och 2 månader som vi kan fira tillsammans, på riktigt.
Just nu ligger jag hemma i hans säng och gör det jag alltid gör - surfar med flikar.
 
So long!
 
| | Kommentera |

21/10-14

Idag är det 13 dagar kvar tills vi sitter på ett plan på väg till andra sidan jorden. Det känns som en så konstig tanke att jag inte kommer fira jul och nyår i bittra minusgrader. Att jag kommer missa Martins och min ettårsdag, det känns också ganska jobbigt. Men jul och nyår kommer igen varje år, visserligen kommer jag och Martin aldrig uppleva vår ettårsdag igen, men vi kommer uppleva vår andra årsdag, vår femte, vår tionde osv. Och det gör mig lite bättre till mods.
 
Men jag har ingen aning om vad jag har framför mig de kommande tre månaderna. Ingen aning alls. Känner ingen resfeber ännu, som så många frågar om. Imorgon ska jag åka in till Stockholm för att leta efter lite bekväma, lätta kläder som passar för sommarvärme, vi får se hur det går.
 
Nu sitter jag hemma hos min kära och gör inte mer än att surfa runt på ze internät medan han spelar och är social med sina vänner på skype.
 
 
 
| | Kommentera |
Upp