välkommen åter

Den nya designen är ny... Hahaha, konstigt? Jojo.

När jag var med Anna o Filip förra helgen kollade vi ju på Välkommen Åter, det var ju lite smått kul så jag kollade på det andra avsnittet nyss. Om det är någonting ni vill kolla på när ni har tråkigt, kolla på det då.


Pappa fick ryck på mig alldeles... för inte så längesen för att jag inte ville berätta vad jag höll på med när jag höll på med bloggen. Det är inte så jävla kul om han ska börja läsa den o grejer... Så atteh.. aa.
Idag somnade jag, btw, på engelska lektionen. Vi kollade på någon film om mobiltelefoner och Afrika och woops, någonstans där slappnade jag bara av och sov i typ en minut, sen sa dom typ "sover hon????" och då blev allt förstört. Buhuhuhuhu, men det var inte så värst bekvämt heller.. men ja. 


Vad vi beskådar med blotta ögat är tre barn. En ovanlig art kallad Ellinorus, en bergspanda, även känd som Guschtavus och en helt normal tjej som fyller 16 om en vecka, Madeleinesaourus.
| | Kommentera |

m∂∂∂do

En underbar nyhet är att jag har börjat med matte B, det är en kurs där matte A och B är med. Jag har 50 sidor matte att göra tills nästa onsdag. Dock måste jag påminna mig själv att jag endast gör detta för att ha matte under en kortare tid. Det är svårt... Matte är inte precis någonting jag glädjs åt att ägna tid till. Jag kanske är bra på matte, men det är fan inte kul för det.Gloria - Mando Diao

Gamla låtar är bra, man tyckte att de var bra då och gör det fortfarande.

Me + ny header (?) = glad chey.
| | Kommentera |

films.

Okej, jag har då sett filmen Inkheart. Den var väldigt bra, typ lite grann av alla typ fantasifilmer eller nåt. Så atteh.. aa. Haha, den var bra iaf. Fool's Gold var bra den med. Det var typ National Treasure/pirates/äventyr.

Jääjä. Jag kollar ju på Kungarna av Tylösand och jag måste verkligen säga att jag älskar det där jävla särprogrammet. Dom är så jävla goa i huvet så det finns fan inte.
Hahaha, ett program som har skapat mycket snack och som ändå är bra underhållningsprogram, dock kallas det dokumentär av Kanal5. Jag kollade på den debatten och eh... Kom man egentligen fram till något? Ne, tror icke det.
Alla ni som tycker att programmet suger, fine. Det är inte mitt problem så kom inte här o klaga ;)

Imorgon blir det softisch i skolan, tyvärr kommer jag nog komma försent då bussen måste ta en omväg p.g.a. vattenläcka, wiiihoo.

okey guys.
| | En kommentar |
Upp