And if we fight, we'll do it right

Jag är helt stört trött. Sådär så att jag inte orkar hålla upp ögonen riktigt, att det svider och jävlas med mig liksom. Jag är säker på att majoriteten av folket som går upp runt fem på morgonen och somnar vid ett på natten känner samma sak. Det blir ingen vana av att sova lite, även om man upprepar dessa moment varje dag. Jag kan inte somna innan tolv på kvällen vanligtvis, men ikväll känner jag nästan att ett undantag är påväg att ske.

Idag var förövrigt en väldigt händelserik dag med en massa åkande med tvärbanan för min del. Kommer kanske berätta mer om detta lilla äventyr beroende på hur morgondagen utspelar sig. Ha en bra kväll alla ni!
 
 
| | Kommentera |

Lördagen

Igår var jag på bio med Saga och Sofia. Vi såg Catching Fire. Har läst böckerna, så för det mesta var jag beredd på vad som skulle hända. Filmen var helt okej, men jag hoppas att tredje och sista filmen är ännu bättre. Min telefon fick sig tillslut ett tillräckligt hårt slag i marken för att den skulle gå sönder.
 
Idag har jag inte gjort mycket alls, bara legat i sängen och kollat på Harry Potter. Värt.
 
Ergo, har jag ingenting mer att berätta. Tjingeling.
| | Kommentera |

Tossed in the trash

Idag hade jag en ledig dag, vilken jag hittills har spenderat med att öva på att laga mat. Försökte mig på Hasselbackspotatis och jag tycker det gick väldigt bra. Behöver bara finslipa min teknik lite, haha. Ska ner på stan en sväng för att möta upp Sofia, kila in på Apoteket och hämta en spruta var, sedan vidare till ungdomsmottagningen där vi får hjälp med själva momentet att ta sprutan. (Ja, men vi tar det en annan dag då, kommunikationen är liksom inte på topp alla gånger, haha.) Det är twinrix, alltså mot Hepatit A & B.
På grund av äventyret som väntar måste man göra förberedelser. Däremot frågan om när vi börjar äventyret kan komma att svikta lite för min del. På grund av bristen på jobb osv. Men, twinrix ska tas i alla fall. 
 
Har inte nämnt det ännu, men i tisdags åkte jag ner med pappa för att jag länge velat lämna blod. Ville inte gå dit själv, så han fick följa med. Man var tvungen att lämna ett blodprov första gången och det var det jag gjorde. Var lite nervös, men det övergick till fascination ganska snabbt. Jag menar mitt eget blod som samlades upp i en liten glasflaska. Även om jag är tjej så var det, tro det eller ej, väldigt intressant. Nu väntar bara provresultaten och om jag är frisk och kry får jag inom ett par veckor lämna blod! Känns väldigt bra. Att jag ville dit sporrade tydligen min pappa som varit blodgivare tidigare att lämna blod han med. Däremot var det -98 han lämnade blod senast så även han var tvungen att lämna blodprov. Känns ännu bättre att jag fått en till att vilja ge blod (igen), hehe. 
Om det är någon liten fråga kring det så kan ni ju alltid kommentera :)
 
 
Tjingtjong.
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp