Bråvalla - Nattinlägg

Klockan är runt halv tre på natten och mina vanor har återigen fallit tillbaka i sina gamla gängor. Inte för att det låter som om jag är 73 år eller någonting. Jag har suttit och gjort min beskärda del av research angående kameraobjektiv, filter osv. Det är brist på annat det handlar om. Beställde dock ett filter och motljusskydd till min lilla finis, så jag ska experimentera lite när jag kommer hem igen efter allt som kommer hända nu. Senare blir det nog även ett nytt objektiv också, men det först när jag känner att jag kan avvara de tusenlappar som det kan komma att kosta mig.
 
Men! Till det jag skulle säga:
Jag åker med Sofia till Bråvalla Festival imorgon, onsdag, och jag vet själv hur frustrerande det är att inte hitta tillräckligt med information inför sådana händelser. Därför kommer jag, när jag kommit hem och i mån om tid, skriva ett eller flera utförliga inlägg om hur det verkligen är, vad man måste tänka på och vad som kunde gjorts bättre av oss. En massa bra-att-ha-tips alltså!
 
Idag, tisdag, ska vi handla det som står på vår lista som vi inte redan har. Vi hörs, antingen senare idag, imorgon innan vi åker, eller då jag har kommit hem.
 
Jag ska vila upp mig lite nu, ha det fint.
 
 
| | Kommentera |

Vem är jag egentligen?

Sitter här och äter frukooost. Nej, men allvarligt. Jag sitter här och lyssnar på musik och försöker förstå att jag har semester! Wiiiiie
Försöker förstå Photoshop, hur nu det någonsin ska gå... Försöker. Notera verkligen försöker förstå. Mensåatteh.
 
 
Kämpade mot sömnen hela dagen igår och när jag väl kom hem orkade min kropp inte mer. Jag satte mig i sängen och somnade sittandes med en iPad i knät och tv:n på normalhög volym.
Orkade verkligen inte hålla mig vaken och ansåg inte heller att det fanns någon anledning till att vara vaken.
Önskade att det var sista jobbdagen och att jag var klar, så att jag kunde kura ihop mig till en liten boll och sova i min ensamhet, men så var det ju inte. Satt istället upp och sov, i ett desperat försök till att kämpa vidare.
Allt jobb har verkligen slitit hårt på mitt psyke och äntligen, äntligen, har jag jobbat mina 48 timmar.
 
Spenderade mina timmar som kom efter jobbet med Sofia och vi testade att sätta upp tältet vi ska sova i onsdag-söndag och vi båda blev nog ganska förvånade över hur pass smidigt det gick. Vi planerade vad vi behöver ha med oss och avslutade med att titta på Magnus Betnér tills internet laggade.
 
Nu ska jag snart lägga mig och ta igen ännu mer sömn. Godnatt.
 
 
| | Kommentera |

Städar lite

Hej. Lol på inlägget innan, om man nu använder förkortningen lol. Blev lite distraherad när jag kom hem från jobbet och satt i telefon ett par timmar istället.
 
Jag håller på med lite städning inför imorgon då jag har ett par kompisar över istället för att åka till mina kusiner i Stallarholmen med pappa. Jag jobbar midsommardagen 8-17 och då kände jag att det var mest bekvämt att stanna hemma imorgon. Så mina kära friendos möter mig efter jobbet imorgon. Om ingenting oväntat händer förstås.
 
Idag gick jag upp tjugo i sex för att ta mig in till Stockholm för en akut tandläkartid, var där 7:20 och fick sitta och vänta ett par minuter innan det skulle ordnas upp med limmet bakom tänderna som gått sönder och inte höll ihop tänderna som det skulle riktigt. Träffade lite människor som jag kände, helt oväntat, i Stockholm och åkte sedan vidare. Satt och sov på tåget hem. Det var så folktomt att jag nästan var ensam i vagnen, min rumpa domnade också, hahahaha. Blev ju ett x-antal extra minuter då något oväntat hände under resans gång, men jag sov igenom det.
 
Nu ska jag fortsätta med städandet, vi hörs när vi hörs.
 
 
| | Kommentera |
Upp