294/365

 
Det här är min main tumblr där jag rebloggar en mängd olika bilder på saker jag tycker är trevliga att se på -självklart är det ordnat efter färg. go-abroad.tumblr.com
 
Det här är en av mina "sidotumblrs" där jag inriktat den helt på inredning och inredningsdetaljer - just nu är jag väldigt mycket för grått. myfuturistichome.tumblr.com
 
 
Tänkte att ni, mina fina läsare, skulle få se vad jag sysslar med på tumblr. Jag har ett par tumblrs till, men de har inte samma prioritet som dessa två. Har jag några fellow tumblr buddies som läser bloggen får ni gärna gå in och kika eller rentav följa någon av dem. 
Idag är jag ledig och ska försöka ta vara på att faktiskt vara ledig, men vi får se om jag stannar i sängen hela dagen eller rör mig ut... Förmodligen inte. Ha en fin höstdag kompisar! 
 
| | Kommentera |

290/365

Bilder lånade från tumblr.
 
Såg den här bildserien + några till med andra människor på tumblr och blev återigen påmind om hur pass olika vi människor är. Skulle någon somna på mig sådär skulle jag förmodligen låta den personen sova på mig. Är det en alkis som luktar riktigt illa osv kanske jag skulle känna mig obekväm och försöka flytta lite på mig, men en person som till exempel är på väg hem från jobbet? Absolut. 
 
Fun fact: Eftersom jag bor i Södertälje och det är slutstationen har jag väckt väldigt många människor. Tåget vänder ju bara och åker mot Stockholm igen. Det är mycket möjligt att de människor jag väckt redan åkt förbi sin station, men det är bättre att de blir väckta där än åker hela vägen till Märsta. Om jag hade somnat och kommit till slutstationen hade jag väldigt gärna blivit väckt. 
| | Kommentera |

289/365

 
Det där är jag i min bästa tjocktröja från Nya Zeeland och mitt fina halsband från Jane Koenig som jag fick av min älskade ♥ Har ni sett hur mitt hår plötsligt växt till sig som ogräs? Det är välkommet ogräs kan jag tala om, hehe. 
I dagsläget har jag inte råd att gå till frisören och klippa mig, då jag har annat som står högre upp på listan av saker jag borde spendera pengar på. 
En vända till Stockholm kommer ske så fort lönen landat på kontot. Jag behöver nämligen att svart klänning och ett par strumpbyxor. Har kollat på de vanligaste kedjorna som finns nära mig, men de har inte vad jag är ute efter. Jag vill ha någonting enkelt som passar mig perfekt. Tänker inte bara ta första bästa den här gången. 
 
Idag är jag på jobbet hela dagen och kämpar, så nu vet ni. 
| | Kommentera |
Upp