11 månader

Idag firar jag och Martin elva månader, eller firar och firar... Det är lite svårt att fira någonting när man inte riktigt har någon annan möjlighet än att prata och säga grattis, men idag är det i alla fall. 
Alltså elva månader... Det känns så väldigt mycket längre än så och det är menat på ett väldigt positivt sätt. Jag vet att jag har hittat världens bästa kille och att vi kommer fira så många mer dagar för oss två än den här. Typ årsdag, när vi förlovar oss, bröllopsdag, när vi får barn etc. Listan kommer byggas på utöver dessa, för jag skulle kunna fira vår kärlek typ varje dag och jag vill fira den varje dag. 
Det här är den människan som jag tänker spendera resten av mitt liv med. Jag lovar och svär. 
 
 
| | Kommentera |

Miles apart

Jag är arg. Jättearg på alla er som är på ett rimligt avstånd ifrån er partner, ni som kan ta en liten biltur, gå några minuter, vända er om i sängen och kunna krama om honom/henne. Kunna gosa er in i dennes underbart mjuka hud och känna den tryggheten som finns där. Om det finns någonting ni kan göra för min skull så är det att uppskatta er partner. Nu. Nu på en gång. Jag kan ju uppenbarligen inte göra det så ni får fan sprida lite kärlek i mitt ställe.
 
Allt jag kan göra är att sitta och tala om för Martin hur mycket jag saknar honom och hur mycket jag går sönder varje dag utan honom. Utan min trygghet i livet. (Menar inte att jag känner mig otrygg här, det känns som ett pårökt land utan problem). Det är själva grejen att behöva ha min pojkvän, att vilja ha honom här. Kanske framstår det som om jag inte kan klara mig utan honom, som om han är den som styr mig, jag vet inte.
Så är absolut inte fallet, vad jag misstänker att folk inte förstår är att jag älskar honom så fruktansvärt mycket att jag verkligen vill ha honom bredvid mig dag som natt, att han ska dela alla mina upplevelser med mig. Och jag vet att han känner exakt likadant, vilket gör allt så jävla enkelt. Förutom det faktum att jag sitter här, tolv timmar framåt i tiden med ca 30 timmar restid emellan oss.
 
 
| | En kommentar |

5 Skitjobbiga saker

1. Att ta på sig armband själv - huuuuuur lyckas människor själva?
2. Att köpa julklappar - det slutar alltid med ett presentkort till personen och en massa onödigt nytt till mig själv
3. Att dra upp dragkedjan på en klänning som bara måste sitta i ryggen - tydligen måste man vara akrobat för att klara sådant
4. Att bädda sin 120 cm säng som står mot väggen - allt bara måste vara så mycket enklare för långa personer
5. Att vara på andra sidan jorden utan sin pojkvän - varningslampan måste blinkat i fel färg när detta bestämdes
| | Kommentera |
Upp