73,50%

Hej, idag låtsas vi att det är söndag och absolut inte tisdag. Jag glömde verkligen helt och hållet bort att det var söndag och bloggdag, haha. 
 
Jag har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på eller egentligen någonting superroligt att dela med mig av. 
Jag har jobbat hela helgen och känt mig så himla trött bara. Idag, söndag, hängde jag kvar i Kungens Kurva i ca 2 timmar efter att mitt pass tagit slut för att vänta på Martin. Jag slutade 17, han slutade 18, och han jobbar i Strängnäs. 
När han väl anlände tog vi en ganska snabb runda på IKEA och handlade lite saker till lägenheten, bland annat en bäddmadrass, en matta och lite gångjärn och hyllplan. Varför nu undrar ni? Jo, eftersom jag kan se hur lagersaldot förväntas se ut fram i tiden kan jag också se att när vi egentligen planerat att handla dessa saker så skulle det vara slut. 
 
Längtar efter ledighet och helg just nu. 
 
Här kommer nedräkningen: 
10 dagar till förbesiktning av lägenheten. 
12 dagar till min födelsedag. 
19 dagar till inflytt! 
| | Kommentera |

71,58%

 
Hej på er! 
Den här veckan har bestått av jobb och det är väl typ det. Jag och Martin unnade oss Grekiska Kolgrillsbaren (me love so much), vi tog hem soffbordet som vägde satan för att vara ett soffbord. Underredet vägde typ 0.5 kg, men skivan vägde minst 15 kg. Sen har vi gosat med den där bajskorven till vänster också. 
 
Saker jag stör mig något fruktansvärt just nu är att jag måste släpa mina saker fram och tillbaka hela tiden och i och med det så bor mitt smink med penslar i två neccessärer, vilket gör mig änny mer galen. Tappar fanskapet hela tiden för att det inte finns något utrymme för mig att ställa skiten på och så blir det blött för att det åker ned i handfatet. Jag. Blir. Så. Trött. 
 
La även en beställning på bänkskivor som ska utgöra min töntiga pojkväns skrivbord, så de kommer jag ta emot några dagar innan flytt. Ska bli så spännande med allt det här!! 
 
Nedräkning: 
1 dag till massage.
17 dagar till besiktning av lägenheten. 
19 dagar till födelsedag. 
26 dagar till flytt!!
| | Kommentera |

69,97%

Hej! Den här veckan har gått väldigt snabbt tycker jag. 
 
Jag och Martin var båda lediga i tisdags och såg därför till att få en massa saker gjorda, saker för en hel helg nästan.
Det började med ett besök på banken där vi skrev på papprena för lånet! Sen slängde/återvann vi en massa kläder från min sida, lite stolar och även en fläkt som sett sina bättre dagar.
Vi la en även beställning på matbord, stolar och soffbord. När det var färdigt tog vi oss till Hemtex och köpte små handdukar och stoooora handdukar i matchande färger (vi är suckers för att matcha, haha). Så nu kommer vi ha någonting att torka oss på när vi flyttat in. Kompletterade även med lite kökshanddukar osv. 
Därefter bar det av mot IKEA där vi köpte tallrikar, eftersom varken Martin eller jag har sett ut några "finare" tallrikar som vi vill ha, så tar vi det vid ett senare tillfälle efter inflytt. Och sen kände vi oss ganska nöjda med den dagen faktiskt. 
 
Nu i helgen ordnade jag med mina linser i Tumba och sen bar det av mot en färghandlare i Södertälje där vi tog ett beslut kring färgen vi ska ha i vardagsrummet. Bytte skor hemma när vi ändå var där. 
Idag gick jag till gymmet och köttade, för jag vill verkligen komma igång. 
 
 
Nedräkningen! 
8 dagar till massage (50 spänn för 30 min, slå det ;) ) 
26 dagar till min födelsedag.
33 dagar till flytt! 
| | Kommentera |
Upp