Mänskligheten...

Chacha bloggen!

Idag ska jag gästblogga här på Madeleines blogg. 
Vet inte direkt vad jag ska skriva, men någonting vettigt lär det inte bli.

JUSTE, såg precis ett socialt experiment på facebook då en liten 10-årig tjej låtsas ha tappat bort sin mamma på stan, själva idéen går ut på att se hur många som faktiskt kommer att göra något för att försöka hjälpa till men det spårar ut totalt när det kommer fram en pedofil som försöker sno med sig henne. USCH, vilka äckligt vidriga människor som vandrar på våran planet. Det är inte nog med soldater som rekryteras till IS, festivaler i Kina där man torterar och flår andras hundar levande för att sedan äta upp dom, utan det ska finnas de människor som ska ge sig på små oskyldiga, försvarslösa barn sexuellt. 
Jag bokstavligt talat äcklas av mänskligheten ibland. 

Men som alltid i dessa sociala experiment videos ser man dessa tappra själar som faktiskt är goda rätt igenom och hjälper människan i fråga. Det värmer att se. 

Av någon anledning blev detta ett ganska seriöst inlägg, fråga mig inte varför, menmen. 

Här får ni klippet om det sociala experimentet:


Skriv gärna under denna enkät för att stoppa Yulin Dog Meat Festival:
http://www.stopdogmeat.com/

XOXO Gossip Girl
 
| | Kommentera |

174/365

Jag önskar verkligen att jag hade ett jätteintressant liv med en massa saker som händer hela tiden och som jag kunde dela med mig av, men så är det tyvärr inte. Jag sitter för det mesta hemma och kollar serier när jag inte jobbar, eller bara sitter med datorn och gör det ointressanta som man gör när man sitter med sin dator. 
 
Jag känner mig väldigt rastlös just nu. Rastlös, trött och irriterad på mig själv för att jag verkligen legat på latsidan med träningen. Även om jag anser att jag kämpade väldigt bra med träningen ett tag där, så såg jag absolut ingen förbättring någonstans och det gör mig otroligt omotiverad att försöka igen, men jag ska självklart. Bara inte just idag. 
 
Jag behöver göra någonting. Typ hela tiden. 
 
 
| | Kommentera |

173/365

Jag har ett problem. Ett riktigt problem. Och det är min dator som jag en gång gav namnet Daisy. Den har blivit otroligt seg och skärmen har gått och fått problem också som inte går att ordna. Det är liksom ljusa partier som på något sätt blivit inbrända i skärmen. Visst, det stör inte så mycket eftersom det inte alltid syns, men det är fortfarande irriterande. Och den är tung att släpa runt på också. 
 
Som ni säkerligen förstår är jag ute efter en ny macbook. Och jag vet redan vilken jag vill ha och det är en macbook air 13". Helst av allt skulle jag vilja ha den helt nya macbooken, men den saknar alla uttag behöver, så den går bort, även om designen är otroligt lockande och den väger ungefär 300 gram mindre än en macbook air. 
 
Antingen tänker jag köpa den när augustilönen kommer eller i födelsedagspresent till mig själv, haha. 
Det blir en Daisy II i alla fall som har slimmats en hel del jämfört med den första Daisy. Om ca 100 dagar kommer den att vara min!! 
| | Kommentera |
Upp