Gällande Hairbell

Ikväll är jag ensam för att pojken min är med sina vänner. Tänkte att det kanske skulle vara skönt med en lugn kväll (som om det vore något helt utöver det vanliga) för mig själv och typ göra ingenting. Dock är det någonting som jag ångrar bittert nu, borde ha hittat på något istället för att sitta här ensam och patetisk. 
 
Anledningen till varför jag skriver är för att klaga lite och sen dra min personliga recension av mitt tidigare användande av Hairbell
Det jag börjat sakna nu på senaste tiden är att fläta mitt hår, bara enkelt och inte allt för ordentligt. Bara att ha en lång fläta som hängde en bra bit ner på ryggen... åh. 
 
Jag menar liksom kolla på det där. Långt jävla hår, fint jävla hår. Och vad har jag? En elvispad potatis på huvudet. Fan alltså. Borde aaaaaaaaaaldrig klippt mig sådär jävla mycket. 
 
Okej, andas. 
Vidare: 
 
Vad tyckte jag om Hairbell? För mig var det ett perfekt och lockande koncept, precis som för många andra som saknade längre hår. Tyckte jag att det fungerade? Nej. Det tyckte jag absolut inte. Jag hade det i håret som man skulle, jag tvättade ur det och hade sedan i vanligt schampo för att skölja ur det som man skulle
Som jag fått förklarat för mig så måste det komma inifrån, att det utifrån inte kan göra någon skillnad på hur snabbt håret växer förstod jag, men jag var ung, dum och framförallt naiv. 
Visst, det kanske fungerar för vissa användare eller så är det bara inbillning. Jag menar du mäter ju inte/lägger märke till hur mycket ditt hår växer innan du börjar använda produkten. Helt plötsligt tycker du att du ser skillnad och allt är tack vare ett set med schampo och balsam. 
För mig personligen anser jag inte att det har fungerat. Det var onödigt dyrt och det är pengar som jag nu hellre lägger pengar på kosttillskott som zink - som är nödvändigt för att både hud, naglar och hår ska må bra. 
Plus att man måste använda dubbelt med schampo och balsam, alltså först Hairbells schampo sen vanligt schampo och samma sak med balsamet. 
 
Så jag säger nej. Det var värt ett försök, men inte mer än så. 
 
 
 
Collage ihopsatt med bilder från tumblr.
| hairbell, hår, zink | | Kommentera |

25/365

Det har varit ett par intensiva dagar med i stort sett bara jobb, men det har funngerat väldigt, väldigt bra ändå tycker jag. Att förstå deras system är relativt simpelt så det var inget större problem, däremot att behöva stå och gå 9 av 10 timmar är inte lika underbart. Mina fötter och trampdynor ger i princip vika så fort jag har kommit hem (till mitt andra hem), lagt mig i sängen och sen ska resa på mig. Jesus fucking christ säger jag. 
 
Idag var jag ensam på min enhet (ganska stort ansvar för att vara så pass ny som mig, så som jag förstod det). Trots det så flöt allting på bra och dagen gick snabbt med färre timmar och färre besökare. Under hela mässan har jag stått i en av de mest pressade enheter under en mässa som Mc-mässan. Nämligen Jägerbaren. "Bira och Jäger" för 155 spänn. Personligen skulle jag inte betala 80 kronor för en fyra Jägermeister, men är det mässa så är det. 
 
Någonting väldigt oväntat och roligt var att jag fick Diplom och utnämnd till mässans "serviceproffs" och till det fick jag lite choklad och två biobiljetter. Blev alldeles generad och till mig, haha. Det gjorde att allting kändes så jävla bra - tror jag behövde lite uppskattning efter några smärre motgångar. 
 
Imorgon ska jag sova ut och sen åka hem till mig, tjingtjong. 
| | Kommentera |

21/365

Min lilla skrutt har tappat sin första tand och till hösten börjar hon på förskolan och det är vid det här laget jag börjar känna mig som gammal. Det är ungefär 14 1/2 år mellan oss, så det är ju inte så konstigt att jag känner mig gammal i jämförelsemed min egen syster. Här har ni henne poserandes med sin första glugg.
 
 
Snart är det dags för mig att röra mig mot bussen och möta upp min pojkvän i Tullinge för att senare äta middag. 
Imorgon fram tills på söndag jobbar jag på Stockholmsmässan, vi får se hur det går med allt nytt som ska in i huvudet och nya rutiner. Förmodligen går det som smort. 
 
Ha det bra, tjingeling. 
 
 
| | Kommentera |
Upp