40,98%

 
Hejhopp! Den här veckan skulle jag verkligen vilja säga har gått fort! I veckan har jag gått en hel del och kämpat med mitt mål som jag precis kommit fram till är 10 000 steg varje dag. Har även kommit i fas med Game of Thrones, gått 6,2 km respektive 7,07 km (i samma veva), gått på bio med hjärtat och två vänner. Har även firat morsdag på annat håll än med min egen mamma och avslutat söndagen med en lång promenad. Har i vanlig ordning släpat mina saker fram och tillbaka från Martin hem till mig och tillbaka. 
 
Längtar efter bra väder! Det känns så mycket roligare att vara utomhus då. 
Här kommer nedräkngingen: 
 
9 dagar tills min provanställning är över. 
22 dagar till Breaking Benjamin. 
56 dagar tills hjärtat fyller 22. 
131 dagar tills jag fyller 22. 
138 dagar tills vi flyttar. 
201 dagar till Kent.
 
För övrigt är det AW på onsdag med hela köksavdelningen på IKEA med bowling och god mat! Kommer bli hur kul som helst. 
| | Kommentera |

39,07%

Hejhopp! 
 
Den här veckan har jag jobbat min andra helg i rad, har varit ledig 2 dagar mitt i veckan, önskar att jag kunde få vara ledig 3 dagar i rad någon gång. Ser fram emot en kortare vecka med ledighet på tisdag och helgen. 
Jag har varit ute och gått i veckan och även bestämt mig för att anta en jättestor utmaning nästa år, kommer berätta mer om det senare när det är spikat!  
 
Det är dags för mig att börja tänka på vad min käraste ska få i födelsedagspresent också, vilket är jättesvårt! Första året vi var tillsammans och han fyllde år köpte jag en stjärna till honom då han tycker väldigt mycket om stjärnor. Året därefter gav jag honom ett stort bidrag till en datorstol som är "den bästa som finns" att köpa när man tycker om att spela, som han faktiskt gör. Alltså har jag typ gjort det absolut bästa jag kunnat båda åren, men hur ska jag toppa det i år? Har ingen aning alls. Paniken kommer snart. 
 
Här kommer nedräkningarna: 
 
16 dagar tills min provanställning är färdig. 
29 dagar tills vi ska gå på konsert. 
63 dagar tills mitt hjärta fyller 22. 
138 dagar tills jag fyller 22. 
145 dagar tills vi flyttar ihop! 
208 dagar tills konsert nummer 2. 
 
| | Kommentera |

37,16%

 
Här kommer alltså veckans uppdatering! Det gäller ju att göra en vana av det, ellerhur? :) 
 
Den här veckan började med att pollen fortsatte vara förjävligt, har tagit 2 promenader med hjärtat mitt och kämpat på med appen som jag laddade ner tidigare. Gillar att den samarbetar med en annan jättekul app som Nike står för.
I tisdags gick jag faktiskt på bio med Martin, Henrik och hans flickvän Angelica, vi såg Djungelboken. Det är helt sjukt när man tänker på att i princip allt är animerat! 
Resten av veckan har väl varit som vanligt, jobbat på och kämpat. Den här helgen har jag också jobbat och det var väldigt mycket då det varit ganska kasst väder, men tiden går ju väldigt snabbt då. 
 
Längtar så fruktansvärt mycket efter att flytta, usch. 
 
Här kommer nedräkningen! Känns som om jag behöver ha någonting att se fram emot varje månad, så behöver hitta någonting i augusti och september, haha. 
 
23 dagar tills jag är heltid på riktigt! 
36 dagar till det att vi ska se Breaking Benjamin. 
70 dagar tills hjärtat mitt fyller 22.
145 dagar tills jag fyller 22. 
152 dagar tills vi får nyckeln och äntligen har ett eget hem. 
215 dagar tills Kent! 
 
 
| | Kommentera |
Upp