54,37%

 
Det här är lite av det jag och Martin har haft för oss den här veckan. Jobbade på stenhårt från måndag till fredag och sedan hade jag faktiskt helg efter lite om och men. Vi har tittat på säng tidigare, men det är den kontinentalsängen som vi kommer köpa från IKEA, kommer absolut inte att ha den typen av påslakan osv (sorry om jag förolämpar någon).
I fredags satte vi igång med Pokémonjakten och har fortsatt med den hela helgen faktiskt. Har kämpat hårt, haha. #teammystic
 
I lördags träffade vi några kompisar, umgicks ett tag och tog oss även förbi lägenheten. Det här var inte heller ett standardbesök som vi gjort tidigare, utan vi gick faktiskt in i en lägenhet! Martins kusin har flyttat in i det första huset (vi flyttar in i fjärde) och han har en exakt likadan lägenhet som vår. Det var väldigt skönt att äntligen få se insidan och inte bara det yttre. Längtar så fruktansvärt. 
 
Idag, söndag, har vi jagat Pokémons och varit på MIO och jagat soffa. Vi har siktet inställt på en bäddsoffa som föll oss i smaken. Har man lite utrymme så passar ju faktiskt förvaring + extra sovplats väldigt bra! Kommer dock ta den i svart. 
 
 
Här kommer nedräkningen! 
 
7 dagar tills hjärtat mitt fyller år. 
82 dagar tills jag fyller år. 
89 dagar tills vi äntligen flyttar. 
| |
Upp