69,97%

Hej! Den här veckan har gått väldigt snabbt tycker jag. 
 
Jag och Martin var båda lediga i tisdags och såg därför till att få en massa saker gjorda, saker för en hel helg nästan.
Det började med ett besök på banken där vi skrev på papprena för lånet! Sen slängde/återvann vi en massa kläder från min sida, lite stolar och även en fläkt som sett sina bättre dagar.
Vi la en även beställning på matbord, stolar och soffbord. När det var färdigt tog vi oss till Hemtex och köpte små handdukar och stoooora handdukar i matchande färger (vi är suckers för att matcha, haha). Så nu kommer vi ha någonting att torka oss på när vi flyttat in. Kompletterade även med lite kökshanddukar osv. 
Därefter bar det av mot IKEA där vi köpte tallrikar, eftersom varken Martin eller jag har sett ut några "finare" tallrikar som vi vill ha, så tar vi det vid ett senare tillfälle efter inflytt. Och sen kände vi oss ganska nöjda med den dagen faktiskt. 
 
Nu i helgen ordnade jag med mina linser i Tumba och sen bar det av mot en färghandlare i Södertälje där vi tog ett beslut kring färgen vi ska ha i vardagsrummet. Bytte skor hemma när vi ändå var där. 
Idag gick jag till gymmet och köttade, för jag vill verkligen komma igång. 
 
 
Nedräkningen! 
8 dagar till massage (50 spänn för 30 min, slå det ;) ) 
26 dagar till min födelsedag.
33 dagar till flytt! 
| |
Upp